0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Eenvoudig meten    bestellen  •   installeren

zodat u ze zelf eenvoudig kunt installeren

Meethandleiding voor ronde erkers

Met behulp van deze informatie kunt u uw sfeervolleshutters op de juiste manier opmeten. Druk dit document bij voorkeur in kleur af, zodat u goed kunt zien wat u moet opmeten.

Voor assistentie kunt u bellen naar 0031 165 392 066 of e-mailen naar hello@shuttersandblindsdirect.nl. Wij adviseren u om het onderstaande PDF-bestand te downloaden en af te drukken. U kunt ook onze sjablonen downloaden.


Ronde Erkers

  1. Elk raam in de erker krijgt een eigen frame. Het paneel of de panelen worden met scharnieren binnen elk frame bevestigd.
  2. Vanwege de ronding van de erker moet u bij het opmeten van de breedte van elk raam iets van de maten aftrekken. Hierdoor kunnen de frames op elkaar aansluiten en kunnen de panelen ongehinderd worden geopend en gesloten.
  3. Wij raden u aan om onze kleine sjablonen te gebruiken die de afmetingen van het frame aangeven. U kunt de sjablonen op de website vinden en afdrukken. Plaats de sjabloon op de vensterbank, zoals aangegeven op de foto en de tekening. Als u tevreden bent met een installatie waarbij alle frames op elkaar aansluiten …… Meet u de benodigde breedten.
  4. Bij het meten van de hoogte is het belangrijk dat alle frames voor elk raam in dezelfde hoogte worden besteld. Zo bent u er zeker van dat alle panelen evenveel lamellen hebben en dat alle shutters dezelfde beneden- en bovenbalk hebben.
  5. De breedte van het frame dat u nodig hebt is 33 mm en de diepte van dit frame (de dikte van het frame zoals dit van het raam uitsteekt in de kamer) is 57 of 67 mm. De diepte is afhankelijk van de door u gekozen lamelbreedte en of er grote handgrepen op het raam zitten waar u ruimte voor vrij moet laten.
  6. Als u panelen met een middenbalk wilt, dan moet u van de vensterbank tot het middelste punt van het raam meten, tot het punt waar de middenbalk moet worden gecentreerd. Ook hier moeten de maten hetzelfde zijn voor alle ramen in de erker. Als het raam zelf is onderverdeeld of een middenbalk heeft, dan is het altijd aan te bevelen om dit op dezelfde plaats in de shutters te laten terugkomen. Meestal is dit in het midden of op driekwart van het raam.
  7. Gebruik een stalen meetlint en meet elk raam op verschillende plaatsen om te controleren of het recht is. Als het raam niet recht is, moet u altijd de kleinste maten kiezen.

    

Meethandleiding voor ronde erkers - Shutters

    

Voor meer advies over uw specifieke ramen kunt u een duidelijke digitale foto e-mailen naar hello@shuttersandblindsdirect.nl Zorg ervoor dat alle gordijnen opzij zijn geschoven en dat het hele raam en alle handgrepen op de foto te zien zijn.

Ronde erker L-frame Geschikt voor lamelbreedten 47 mm en 64 mm


Meethandleiding - ronde erkers - shutters direct

Plat L-frame ... Geschikt voor lamelbreedten 47 mm en 64 mm
FRAME ref: 4033 afmetingen 33 mm breed x 57 mm diep

Bovenaanzicht van raam & frame
(getoond frame: 4033)

Ronde erker L-frame Geschikt voor lamelbreedte 89 mm

Curved bay shutters measuring guide - shutters Direct

Plat L-frame ... Geschikt voor lamelbreedte 89 mm
FRAME ref: 4034 afmetingen 33 mm breed x 67 mm diep

Bovenaanzicht van raam & frame
(getoond frame: 4034)

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Gratis shutter monsters

Shutters galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Shutter galerij

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Snell Offerte

Zelf installatie

Lees de ervaringen
van klanten voor
ideeen en inspiratie

Klantinstallaties
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service