0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Eenvoudig meten    bestellen  •   installeren

zodat u ze zelf eenvoudig kunt installeren

Home Shutters Shutters opmeten Vierkante erker

Meethandleiding voor vierkante erkers

Met behulp van deze informatie kunt u uw shutters op de juiste manier opmeten. Druk dit document bij voorkeur in kleur af, zodat u goed kunt zien wat u moet opmeten.

Voor assistentie kunt u bellen naar 0165 392 066 of e-mailen naar hello@shuttersandblindsdirect.nl. Wij adviseren u om het onderstaande PDF-bestand te downloaden en af te drukken. U kunt ook onze sjablonen downloaden.

Hoe meet u een vierkante erker op

De shutters voor uw vierkante erker worden geleverd met drie aparte frames: 1 groot centraal frame, 2 kleinere frames voor de zijkanten en 2 houten hoekkozijnen.

1. Wij raden u aan om onze kleine sjablonen te gebruiken die de afmetingen van het frame aangeven. U kunt de sjablonen op de website vinden en afdrukken. Plaats de sjabloon op de vensterbank, zoals aangegeven op de foto en de tekening. Als de frames in beide hoeken zijn geïnstalleerd, sluiten ze op elkaar aan en ontstaat er ruimte voor de hoekkozijnen.
2. Uw keuze voor het frameformaat voor uw raam is afhankelijk van de volgende opties.....

  • Als u shutters met een lamelbreedte van 64 mm wilt bestellen ... gebruik dan framereferentie 4033.
  • Als u shutters met een lamelbreedte van 89 mm wilt bestellen ... gebruik dan framereferentie 4034.
  • Als de ramen grote handgrepen hebben die het volledig openen van de lamellen kunnen verhinderen, kies dan framereferentie 4034.
  • Lees de informatie op de pagina ‘Controleren op obstructies’ voor meer informatie. Als u niet weet waar u op moet letten, neem dan contact op met ons team via 0845 123 5661.

3. Zodra u de sjablonen voor de gewenste frameprofielen en hoekkozijnen op uw vensterbank hebt gelegd ….
Meet u de benodigde breedte voor alle drie de shutterframes. De delen die u moet opmeten zijn met ROOD gemarkeerd in de illustratie.
4. Als u de hoogte opmeet, is het belangrijk dat u voor alle drie de ramen in de erker dezelfde hoogte bestelt. Zo bent u er zeker van dat alle panelen evenveel lamellen hebben en dat alle shutters dezelfde beneden- en bovenbalk hebben.
5. Als u panelen met een middenbalk wilt, dan moet u van de vensterbank tot het middelste punt van het raam meten, tot het punt waar de middenbalk moet worden gecentreerd. Ook hier moeten de maten hetzelfde zijn voor alle ramen in de erker. Als het raam zelf is onderverdeeld of een middenbalk heeft, dan is het altijd aan te bevelen om dit op dezelfde plaats in de shutters te laten terugkomen. Meestal is dit in het midden of op driekwart van het raam.
6. U krijgt twee massief houten hoekkozijnen die u in de beide lege hoeken plaatst. U kunt de zijframes en het grote frame aan deze kozijnen bevestigen. [Met grijs gemarkeerd in de tekening]

7. Gebruik een stalen meetlint en meet elk raam op verschillende plaatsen om te controleren of het recht is. Als het raam niet recht is, moet u altijd de kleinste maten kiezen.

 

Meethandleiding voor vierkante erkers

Voor meer advies over uw specifieke ramen kunt u een duidelijke digitale foto e-mailen naar hello@shuttersadnblindsdirect.nl. Zorg ervoor dat alle gordijnen opzij zijn geschoven en dat het hele raam en alle handgrepen op de foto te zien zijn.


Vierkante erker L-frame Geschikt voor lamelbreedten 47 mm en 64 mm

Box bay shutters Meethandleiding

Plat L-frame ... Geschikt voor lamelbreedten 47 mm en 64 mm
FRAME ref: 4033 afmetingen 33 mm breed x 57 mm diep

Bovenaanzicht van raam & frame
(getoond frame: 4033)

Vierkante erker L-frame Geschikt voor lamelbreedte 89 mm

Meethandleiding voor vierkante erkers-  shutters measuring guide-

Plat L-frame ... Geschikt voor lamelbreedte 89 mm FRAME ref: 4034 afmetingen 33 mm breed x 67 mm diep

Bovenaanzicht van raam & frame
(getoond frame: 4034)

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Gratis shutter monsters

Shutters galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Shutter galerij

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Snell Offerte

Zelf installatie

Lees de ervaringen
van klanten voor
ideeen en inspiratie

Klantinstallaties
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service