0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Eenvoudig meten    bestellen  •   installeren

zodat u ze zelf eenvoudig kunt installeren

Home Shutters Tips voor shutterontwerp

Advies voor shutterontwerp

Plantation shutters - De beste tips voor het beste ontwerp

Op deze pagina’s vindt u advies over het ontwerp van uw shutters om u te helpen de best mogelijke oplossing voor uw shutterontwerp als zonweringen te vinden. Wij zijn er bij Shutters and Blinds Direct trots op dat we uitstekende en met vakwerk gemaakte shutters leveren en we willen graag dat u de beste ontwerpen vindt die passen bij uw individuele interieur en kleurstelling.

Opent u de shutterpanelen vaak?

Denk even na over hoe u uw shutters gaat gebruiken. Als u de shutterpanelen gesloten laat (met de lamellen open), kunt u beter kiezen voor minder panelen; kleine panelen kunnen als een harmonica in elkaar worden gevouwen, waardoor de shutterpanelen eenvoudiger en minder opvallend kunnen worden geopend. Niet te vergelijken met markiezen die aan de buitenzijde van uw ramen worden geplaatst. Waarbij tevens het licht niet te regelen valt, in tegenstelling tot shutters.

Overal panelen?

Wilt u privacy en licht? Shutters met dubbele hang bieden de mogelijkheid om de onderste panelen gesloten te houden met de lamellen open, terwijl de bovenste panelen kunnen worden geopend. U kunt ook kiezen voor shutters in caféstijl die alleen het onderste gedeelte van uw raam bedekken.

In de dag of op de dag?

Bij ramen die in een nis zijn geplaatst, kunt u de plantation shutters binnen de nis, tegen het raam aan monteren of aan de voorkant van de nis, gelijk met de binnenmuur.

Aantal panelen

Zorg ervoor dat het aantal panelen van uw shutters gelijk is aan het aantal panelen van uw raam.

Denk in kleuren

Donkere beits en shutters geverfd in opvallende kleuren kunnen er fantastisch uitzien, maar ze kunnen de andere kleuren in de kamer doen vervagen als ze niet worden afgestemd op het interieur en de meubels in de kamer.

Welke kleur wit?

Shutters and Blinds Direct biedt een uitgebreid assortiment witte standaard verfkleuren. Besteed niet te veel tijd aan het vinden van de perfecte witte kleur die het beste past bij uw interieur. Door de lichtval door de ramen verandert de precieze kleur van uw shutters afhankelijk van het weer buiten en de schaduwen die op de panelen vallen.

Zijn deze shutters uit hetzelfde hout gesneden?

Wij leveren shutters die zijn gemaakt van hoogwaardig hardhout: tulpenboomhout en iepenhout. Shutters van tulpenboomhout hebben een subtielere, minder uitgesproken nerfstructuur, terwijl shutters van iepenhout net als eiken een opvallender, meer uitgesproken, diepe nerfstructuur hebben.

Subtiele lamellen

Shutters kunnen worden geleverd met verschillende lamelbreedten. Shutters met smalle lamellen van 47 mm passen goed bij kleinere ramen, terwijl shutters met lamellen van 89 mm zorgen voor een moderne look.

Wel of geen lat

Bedieningslatten (de lat in het midden van uw shutter waarmee u de lamellen bedient) geven uw shutters een meer traditionele look; shutters met een verborgen Open Sky-systeem bieden de mogelijkheid de lamellen te openen of te sluiten door één lamel te bewegen.

Woordenlijst shutteronderdelen

We hebben een pagina toegevoegd waarop we uitleggen uit welke onderdelen de shutters bestaan, iets wat u moet weten als u online shutters bestelt.

Design inspiration in homes and interior ideas - homeanddesign.com

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Snell Offerte

Opmeten

Voor zelfinstallatie
meet u uw kozijn
zorgvuldig op

Shutters opmeten

Shutters galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Shutter galerij

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Gratis shutter monsters

Shutters Installation

Easy to install
shutter guides

Installatie instructies

Zelf installatie

Lees de ervaringen
van klanten voor
ideeen en inspiratie

Klantinstallaties
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service