0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Eenvoudig meten    bestellen  •   installeren

zodat u ze zelf eenvoudig kunt installeren

Home Shutters Tips voor shutterontwerp

Advies voor shutterontwerp

Shutters - De beste tips voor het beste ontwerp

Op deze pagina’s vindt u advies over het ontwerp van uw shutters om u te helpen de best mogelijke oplossing voor uw shutterontwerp als zonweringen te vinden. Wij zijn er bij Shutters and Blinds Direct trots op dat we uitstekende en met vakwerk gemaakte shutters leveren en we willen graag dat u de best passende keuze maakt die past bij uw individuele interieur en kleurstelling.

Opent u de shutterpanelen vaak?

Denk even na over hoe u uw shutters gaat gebruiken. Als u de shutterpanelen gesloten laat (met de lamellen open), kunt u beter kiezen voor minder panelen; kleine panelen kunnen als een harmonica in elkaar worden gevouwen, waardoor de shutterpanelen eenvoudiger en minder opvallend kunnen worden weggeklapt. Niet te vergelijken met markiezen die aan de buitenzijde van uw ramen worden geplaatst.

Paneelindeling

Wilt u privacy en licht? Shutters met dubbele hang bieden de mogelijkheid om de onderste panelen gesloten te houden met de lamellen open, terwijl de bovenste panelen kunnen worden geopend. U kunt ook kiezen voor shutters met verborgen bediening u kunt dan de onderste lamellen sluiten en het bovenste gedeelte van de lamellem open houden.

In de dag of op de dag montage?

Bij vaste ramen of naar buiten draaiende ramen kunt u de shutters binnen de nis, tegen het raam aan monteren of aan de voorkant van de nis, gelijk met de binnenmuur.

Aantal panelen

Zorg ervoor dat het aantal panelen van uw shutters gelijk is aan het aantal panelen van uw raam.

Neutrale kleuren

Donkere en in opvallende kleuren shutters kunnen er fantastisch uitzien, maar ze kunnen de andere kleuren in de kamer doen vervagen als ze niet worden afgestemd op het interieur en de meubels in de kamer.

Welke kleur wit?

Shutters and Blinds Direct biedt een u standaard RAL kleuren. Door de lichtval door de ramen verandert de precieze kleur van uw shutters afhankelijk van het weer buiten en de schaduwen die op de panelen vallen. Kies de lichtere kleur als u twijfelt tussen twee opties.

Zijn deze shutters uit hetzelfde hout gesneden?

Wij leveren shutters die zijn gemaakt van hoogwaardig Paulowniahout.

Lamel keuze

Shutters kunnen worden geleverd met verschillende lamelbreedten. Shutters met smalle lamellen van 63 mm en 76 mm passen goed bij meer privacy terwijl shutters met lamellen van 89 mm en 114 mm zorgen voor een moderne look.

Wel of geen bedieningslat

Bedieningslatten (de lat in het midden van uw shutter waarmee u de lamellen bedient) geven uw shutters een meer traditionele look; shutters met een verborgen, clearview systeem bieden de mogelijkheid de lamellen te openen of te sluiten door aan één lamel te draaien.

Woordenlijst shutteronderdelen

We hebben een pagina toegevoegd waarop we uitleggen uit welke onderdelen de shutters bestaan, iets wat u moet weten als u online shutters bestelt.

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Snell Offerte

Opmeten

Voor zelfinstallatie
meet u uw kozijn
zorgvuldig op

Shutters opmeten

Shutters galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Shutter galerij

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Gratis shutter monsters

Shutters Installation

Easy to install
shutter guides

Installatie instructies

Zelf installatie

Lees de ervaringen
van klanten voor
ideeen en inspiratie

Klantinstallaties
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service