0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Shutters, Jaloezieen & Blinds

Eenvoudig meten bestellen installeren

Home Over ons

Over Shutters and Blinds Direct - Online Bestellen

Op Maat Gemaakt - Shutters en Jaloezieën

We weten dat er heel wat bedrijven zijn waar u uw shutters, vouwdeuren en houten jaloezieen online kunt bestellen. Deze site is zo opgezet dat u er heel eenvoudig alle benodigde informatie op kunt terugvinden. We hopen dat we met u mogen samenwerken als u besluit raambekleding aan te schaffen.


Shutters Direct is sinds 2004 de belangrijkste online leverancier van hardhouten plantation shutters in Nederland. Gedurende de eerste vijf jaar hebben we ons via onze andere website www.shuttersdirect.nl vooral toegelegd op de verkoop van shutters en blinds met volledige service, inclusief opmeten en montage. We zien echter een groeiende behoefte aan shutters van topkwaliteit die de klant zelf kan installeren. Wij laten u precies zien hoe u dezelfde shutters van topkwaliteit die we direct aan onze eindklanten leveren zelf kunt opmeten en monteren - en hoe u geld kunt besparen.  

Op basis van onze schat aan ervaring op het gebied van ontwerp, productie en klantenservice hebben we ons productaanbod in 2008 uitgebreid met massieve binnenshutters. Voor welke optie u ook kiest, wij garanderen dat het product perfect is ontworpen voor uw smaak en budget. De meeste van onze klanten weten hoe goed onze producten en service zijn, maar we vinden het belangrijk om u te laten weten waar wij ons in onderscheiden…

• Alle shutters en houten jaloezie die u bij ons koopt, worden op maat gemaakt. Het zijn dus geen kant-en-klare producten die op maat worden gesneden. Veel bedrijven, zowel online winkels als gewone winkels, verkopen shutters, deuren of blinds in standaardmaten die vervolgens worden aangepast aan de maat die u bestelt.

• Wij maken voor onze shutters en blinds alleen gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Op de lange termijn is het veel goedkoper om een kwaliteitsproduct te kopen dat jaren meegaat dan om op de korte termijn een paar euro’s te besparen.

• Al onze fabrieken maken gebruik van een productie- en installatiesysteem dat speciaal voor Shutters and Blinds Direct is ontworpen.

• Wij besparen op onze kosten door geen montageservice aan te bieden en door onze producten online te verkopen.

• SABD verkoopt al houten shutters en houten blinds sinds 2004.

• Wij zijn CWB certified met een betrouwbare handelsgeschiedenis. Klik hier om onze gegevens te bekijken.

• Wij zullen er alles aan doen om het effect van ons bedrijf op het milieu zo veel mogelijk te beperken.

• We doen ons uiterste best om onze klanten te helpen en om de allerbeste producten te leveren tegen de meest concurrerende prijzen.

U hoeft ons niet zomaar te geloven. Lees wat onze klanten over ons te zeggen hebben of neem contact met ons op als u vragen hebt over Shutters and Blinds Direct of over de producten die u wilt bestellen. Wij horen graag van u!

Directe prijsopgave

Bereken hier
gemakkelijk hoeveel
uw shutters of
blinds gaan kosten

Directe prijsopgave

Galerij

Bekijk onze mooie
shutter en blinds
galerij

Overzicht
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service