0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Shutters, Jaloezieen & Blinds

Eenvoudig meten bestellen installeren

Home Klantenservice Verkoopvoorwaarden

Verkoopvoorwaarden

In deze algemene voorwaarden,
verwijst de term artikelen naar de blinds, shutters en raambekledingen die worden geleverd door Shutters and Blinds Direct en die door u zijn gekocht.
Ons, onze, we, wij verwijst naar Shutters and Blinds Direct.
U, uw verwijst naar de persoon die de artikelen van Shutters and Blinds Direct koopt voor persoonlijk gebruik.

1. Ons contract
1.1 Deze website bestaat uit een online webwinkel waar u zelf te installeren raambekleding kunt kopen tegen detailverkoopprijzen. Een contract tussen u en ons wordt als wettelijk bindend beschouwd zodra uw bestelling is geaccepteerd en betaald. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging van de acceptatie van uw bestelling.

2. Prijs
2.1 De prijs die in het besteloverzicht wordt genoemd is de prijs die voor de artikelen moet worden betaald. Deze prijs is exclusief BTW, inclusief alle van toepassing zijnde  en inclusief bezorgkosten in de Benelux, tenzij anders aangegeven.
2.2 Nadat wij uw bestelling hebben geaccepteerd volgens clausule 1.1, brengen wij de prijs van de artikelen in rekening via de door u gekozen betaalmethode.

2.3 Wanneer onze collectie wordt aangepast kan het zijn dat kleuren niet meer beschikbaar zijn en prijzen veranderen. Ons betalingssysteem zal dan offline worden gezet totdat de juiste informatie weer is weergegeven.

3. Annulering van bestelling door klant (op maat gemaakte artikelen)
3.1 Aangezien alle artikelen op maat worden gemaakt volgens uw eisen en specificaties, kunnen ze niet aan iemand anders worden verkocht. Volgens clausule 1.1 kunnen bestellingen niet meer worden geannuleerd als de bestelling eenmaal door ons is geaccepteerd.
3.2 Annuleringen van bestellingen worden geaccepteerd als de bestellingbevestiging nog niet is verzonden.

4. Annulering van bestelling door de klant (niet op maat gemaakte artikelen)
4.1 Annuleringen van bestellingen worden geaccepteerd als de bestellingbevestiging nog niet is verzonden.
4.2 Als u artikelen wilt retourneren nadat u ze hebt ontvangen, kunt u dit binnen 48 uur na ontvangst doen en alleen als u de artikelen in de oorspronkelijke verpakking laat zitten. Als dergelijke artikelen zijn uitgepakt, kunnen ze niet meer worden verkocht en krijgt u geen geld terug.
4.3 Het terugsturen van dergelijke artikelen is voor eigen rekening.

5. Annulering van bestelling door ons
5.1 In bepaalde situaties kan het nodig zijn dat wij de bestelling annuleren. Dit kan het gevolg zijn van productieproblemen in onze fabriek of andere omstandigheden waar wij geen controle over hebben. Als dit het geval is, dan stellen wij u per e-mail op de hoogte en crediteren wij een eventuele aanbetaling die u ten tijde van de bestelling hebt betaald.
5.2 Wij zijn niet aansprakelijk voor enige compensatie in het geval wij een bestelling moeten annuleren.
5.3 Conform clausule 5.1 hierboven accepteert Shutters and Blinds Direct geen enkele aansprakelijkheid van u met betrekking tot enige schade of hieruit voortvloeiende verliezen die het gevolg zijn van annulering van uw bestelling door Shutters and Blinds Direct.

6. Productbeschrijving
6.1 Shutters and Blinds Direct heeft alles binnen hun vermogen gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website nauwkeurig, juist en waar is. Als u twijfelt over de informatie die wij verstrekken, neemt u dan contact op met ons supportteam voordat u uw bestelling plaatst.
6.2 Net als bij alle houten producten kunnen er kleurverschillen optreden tussen de afgebeelde kleuren en de kleur van de afgewerkte artikelen die u hebt gekocht. We accepteren geen teruggave en verlenen geen restitutie in het geval u teleurgesteld bent over natuurlijke kleurverschillen.
6.3 Aangezien u het product online bekijkt, kunnen er kleurverschillen optreden tussen verschillende beeldschermen. Wij adviseren onze klanten daarom om via onze website een monster aan te vragen voordat ze tot bestelling overgaan omdat we niet aansprakelijk zijn voor enige kleurverschillen tussen de kleuren die op de website worden getoond en het afgewerkte product dat de klant ontvangt.
6.4 U dient alle artikelen uitgebreid te controleren voordat u ze installeert. Controleer voordat u gaat installeren of de artikelen overeenkomen met uw bestelling voor wat betreft afmetingen en ontwerp.

7. Productafmetingen
7.1 Shutters and Blinds Direct heeft alles binnen hun vermogen gedaan om ervoor te zorgen dat de website zo veel mogelijk informatie bevat om u te helpen de juiste maten van uw raam voor uw raambekleding op te meten. Raadpleeg de afbeeldingen met meetinstructies op onze website. Als u twijfelt over de maten die u hebt opgemeten, neemt u dan contact op met ons supportteam voordat u uw bestelling plaatst.

7.2 Tijdens de productie worden de maten die u hebt doorgegeven aangepast binnen operationele marges (±5 mm in breedte en ± 5 mm in lengte) zodat u er zeker van kunt zijn dat uw product

korrekt kan worden geopend en gesloten en effectief werkt. Om deze reden moet u ervoor zorgen dat u de meetinstructies volgt om er zeker van te zijn dat het product juist wordt geproduceerd.

8. Bezorging van uw artikelen.
8.1 Wij verzenden uw shutters zodra de artikelen gereed zijn. De aangegeven levertijd van uw shutters is 8 tot 10 weken, maar dit zijn slechts schattingen en tijd is niet van wezenlijk belang. We doen ons uiterste best om deze levertijden te realiseren, maar we accepteren geen aansprakelijkheid voor enige schade of hieruit voortvloeiende verliezen die het gevolg zijn van een vertraging.
8.2 Wij verzenden uw blinds zodra de artikelen gereed zijn. De aangegeven levertijd van uw blinds is 10 tot 14 werk dagen, maar dit zijn slechts schattingen en tijd is niet van wezenlijk belang. We doen ons uiterste best om deze levertijden te realiseren, maar we accepteren geen aansprakelijkheid voor enige schade of hieruit voortvloeiende verliezen die het gevolg zijn van een vertraging.
8.3 Wij verzenden uw vouwschuifdeuren zodra de artikelen gereed zijn. De aangegeven levertijd van uw deuren is 8 tot 10 weken, maar dit zijn slechts schattingen en tijd is niet van wezenlijk belang. We doen ons uiterste best om deze levertijden te realiseren, maar we accepteren geen aansprakelijkheid voor enige schade of hieruit voortvloeiende verliezen die het gevolg zijn van een vertraging.
8.4 Controleer bij ontvangst van uw shutters, blinds of deuren of de dozen niet zijn beschadigd. Teken de pakbon van de koerier. Als u beschadigingen hebt geconstateerd, zorg er dan voor dat dit wordt vermeld bij acceptatie van de artikelen.
8.5 Op het moment van levering wordt het eigendom en eigendomsrecht van de artikelen aan u overgedragen.

9. Aansprakelijkheid
9.1 Aangezien de producten door u of door een derde partij worden geïnstalleerd, kan Shutters and Blinds Direct geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die tijdens de installatie aan het product ontstaat. U ontvangt volledige instructies. Als er echter instructies zijn die u niet begrijpt, neemt u dan contact op met ons supportteam om hulp te vragen voordat u de producten probeert te installeren.
9.2 Als u ervoor kiest een derde partij te betalen voor het installeren van de artikelen en er ontstaan tijdens de installatie problemen, dan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor het werk dat door deze derde partij is uitgevoerd.
9.3 Wij geven geen garantie op de geschiktheid van het product met uitzondering van de geschiktheid van het product als raambekleding voor gebruik binnenshuis. Andere installaties en ander gebruik zijn voor eigen risico.

10. Beschadigde artikelen
10.1 Voor alle artikelen die door Shutters and Blinds Direct worden geleverd geldt een garantie op defecten met betrekking tot productie en materialen. De garantieperiode is als volgt:

Shutters: 3 jaar
Jaloezieën: 2 jaar

De van toepassing zijnde garantieperiode gaat in op het moment dat de artikelen bij u worden bezorgd. Als uw goederen bij levering beschadigd blijken te zijn of als u een productiefout constateert, moet u dit BINNEN 7 DAGEN NA ONTVANGST VAN DE ARTIKELEN melden aan het hoofdkantoor van Shutters and Blinds Direct. Shutters and Blinds Direct kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of defecten nadat deze meldperiode van 7 dagen is verstreken.
10.2 Teruggestuurde beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als hiervan vooraf melding is gemaakt. Neem eerst per e-mail of telefonisch contact op met ons supportteam om uit te leggen wat het probleem is. In het geval de artikelen defect zijn, zorgen wij ervoor dat de artikelen op onze kosten door een koerier worden opgehaald. Als blijkt dat de artikelen defect zijn als gevolg van verkeerd gebruik of onjuist opmeten of bestellen, dan worden alle betreffende transportkosten aan u doorberekend.
10.3 Als blijkt dat de artikelen defect zijn, bieden we u vervanging van de artikelen of een gewenst alternatief of volledige restitutie aan.
10.4 Artikelen die in ongeschikte omstandigheden zijn gebruikt (uitzonderlijk vochtige of warme omgevingen) of die onjuist zijn gebruikt, kunnen worden geweigerd voor teruggave, zoals aangegeven in de clausules 9.1- 9.3

11. Beveiligde betaling
11.1 Wij verbinden ons ertoe om alle creditcard- en betaalinformatie in een volledig beveiligde omgeving op te slaan en doen alles binnen ons vermogen om ervoor te zorgen dat geen derde partij buiten Shutters and Blinds Direct toegang heeft tot deze informatie.

12. Van toepassing zijnde wetgeving
12.1 Dit contract is onderhevig aan de Britse wetgeving en de exclusieve jurisdictie van de Nederlands.
Wij behouden het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

13. Als u, de klant, besluit gebruik te maken van de sjablonen bij het opmeten, houdt u dan rekening met het volgende: het is uw verantwoordelijkheid als klant om onze richtlijnen te volgen om de sjablonen op de juiste schaal af te drukken. Dit doet u door voordat u onze meethandleiding afdrukt de optie AANPASSEN AAN PAPIERFORMAAT op NIET AANPASSEN te zetten. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de sjablonen voor het frameprofiel op werkelijke framegrootte worden afgedrukt. Enige afwijkingen in de shutters die het gevolg zijn van het niet juist opvolgen van deze instructies zijn dan ook geheel de verantwoordelijkheid van de klant.
Shutters and Blinds Direct

Directe prijsopgave

Bereken hier
gemakkelijk hoeveel
uw shutters of
blinds gaan kosten

Directe prijsopgave

meetinstructies

Meet uw kozijn
zorgvulding voor
shutters en blinds

meetinstructies

Monsters bestellen

Vraag hier uw
shutter -en Jaloezieen
stalen aan

Monsters bestellen
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service