0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen
Home Meetinstructies

Meet instructie

Shutters and Blinds Direct is er in geslaagd  een volledige, doch eenvoudige, bestelprocedure voor u te ontwerpen voor onze shutters en blinds.

We zijn er zeker van dat u met behulp van het doorlopen van deze procudure , geheel in duideljke en eenvoudige stappen, kunt over gaan tot het aanvragen van informatie danwel het bestellen van gratis proefmonsters tot het uiteindelijk daadwerkelijk bestellen van uw gekozen product inclusief een duidelijke installatie instructie . 

Om ons ervan te verzekeren dat de producten die bij u arriveren de juiste maat hebben, hebben we tevens een eenvoudige instructie samengesteld voor het  correct opmeten van uw shutters,deuren en blinds. Deze instructie is geschreven in eenvoudige taal en we hebben geprobeerd om hierin alle technische vakjargon te weren. Onze wens is uiteindelijk toch ook dat u op een prettige en gemakkelijke manier de juiste maten kunt berekenen voor uw shutters, deuren met vouwrailsysteem en blinds en we vertrouwen er op dat deze meetinstructie u hierbij kan helpen.  

Klikt u onderstaand vervolgens op het product  waarin u in geïnteresseerd bent om aan te kopen. Wij raden u aan om deze allereerst uit te printen en de voor u betreffende meetinstructie (shutters, deuren of blinds)  door te lezen alvorens u gaat starten met het daadwerkelijke opmeten. U verkrijgt hierdoor een volledig verzicht van de mogelijkheden en biedt u de gelegenheid om vragen te stellen voordat u gaat starten met opmeten.

Klik de instructie aan die u wilt raadplegen: 

McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service