0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Shutters, Jaloezieen & Blinds

Eenvoudig meten bestellen installeren

Home Klantenservice Online veiligheid

Shutters and BlindsDirect - E-commerce-beveiliging

Wij hebben ervoor gekozen om voor al onze online transacties gebruik te maken van ideal and TWYP commerce Payment Providers.

iDeal  Secure E-commerce Payment Provider is de snelst groeiende leverancier van online betaalmethoden in het Nederlands. Zij leveren kwaliteitsservice tegen zeer scherpe prijzen, zodat online bedrijven op hun kosten kunnen besparen.

iDeal biedt beveiligde online oplossingen voor betalingen per creditcard en bankpas voor duizenden online bedrijven en postorderbedrijven in het Nederlands

Ze zijn uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke Payment Service Provider in het land omdat hun oplossingen uitzonderlijk kosteneffectief zijn, zonder dat er concessies worden gedaan voor wat betreft het serviceniveau en de geboden functionaliteit.

iDeal heeft het hoogste niveau compliance bereikt onder de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI). Zij voldoen aan de strengste niveaus van fraudescreening om ervoor te zorgen dat klantgegevens gedurende het hele transactieproces zijn beveiligd.

Klik hier voor meer informatie over iDeal voordat u bij ons bestelt.

Veilig shutters en blinds bestellen

Of u nu onze amerikaanse shutters, houten Jaloezieen of onze goedkope tijdelijke blinds bestelt, u kunt er altijd zeker van zijn dat uw bestelling wordt afgehandeld via het beveiligde TWYP bestelsysteem.

Directe prijsopgave

Bereken hier
gemakkelijk hoeveel
uw shutters of
blinds gaan kosten

Directe prijsopgave

meetinstructies

Meet uw kozijn
zorgvulding voor
shutters en blinds

meetinstructies

Monsters bestellen

Vraag hier uw
shutter -en Jaloezieen
stalen aan

Monsters bestellen
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service