0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Eenvoudig meten    bestellen  •   installeren

zodat u ze zelf eenvoudig kunt installeren

Installatie-instructies voor op maat gemaakte shutters

Nuttige tips voor het installeren van uw shutters

Kleine openingen tussen het shutterframe en de muur kunt u opvullen met acrylaatkit. Dit kunt u in elke doe-het-zelfzaak kopen.


Als de panelen niet gelijkhangen, schroef dan een deel van het frame los en verschuif het een beetje. Een verschuiving van 2 mm kan de positie van de shutters al beïnvloeden.


Bij witte shutters kunt u de gaten in het frame vullen met witte acrylaatkit voordat u de houten dopjes erop zet. Nadat u de dopjes hebt bevestigd, kunt u ze ook met een beetje kit afdekken.  Veeg het frame schoon met een schone, zachte doek.


Zorg ervoor dat u het frame installeert op de plaats waar u het raam hebt opgemeten. Ramen zijn niet altijd precies vierkant, dus als u vlak tegen het raam hebt gemeten, kan het zijn dat het frame niet past als u het vooraan in de nis wilt installeren.


Openslaande deuren hebben 3 framezijden, zonder onderzijde; shutters op volledige hoogte hebben normaal gesproken 4 framezijden en shutters met dubbele hang hebben 4 framezijden.
Als uw ramen grote handgrepen hebben en u installeert het frame in de nis, zorg er dan voor dat er voldoende ruimte is voor het openen en sluiten van de lamellen.


Dat is alles! Gefeliciteerd met uw nieuwe shutters. We hopen dat u er nog jaren van kunt genieten. Mocht u tegen problemen aanlopen bij het installeren van uw shutters, neem dan contact op met ons team via 0845 123 5661. Zij helpen u graag verder!

 

Shutters galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Shutter galerij

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Snell Offerte

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Gratis shutter monsters

Opmeten

Voor zelfinstallatie
meet u uw kozijn
zorgvuldig op

Shutters opmeten
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service