0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Eenvoudig meten    bestellen  •   installeren

zodat u ze zelf eenvoudig kunt installeren

Home Shutters

Houten zonwering geven uw kamer een verbluffend aanzicht en ze zijn nu gemakkelijker dan ooit te verkrijgen dankzij onze nieuwe geweldige onlineshop. Wij bieden u diverse zeer uitgebreide mogelijkheden aan, zowel in afmetingen als in uitvoeringen en allen van topkwaliteit. Een absolute verrijking voor uw ramen danwel kamer!

Wij adviseren u graag.

Het belangrijkste is dat we het proces om uw shutters te bestellen zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt. Onze online shutterwinkel bevat geen ingewikkelde technische termen en u hoeft geen ervaren timmerman te zijn om onze houten shutters te installeren.

We hebben duizenden tevreden klanten die onze sfeervolle shutters hebben gekocht via onze website en zelf hebben ervaren hoe eenvoudig het is om hoogwaardige hardhouten raambekleding te bestellen.

We beschikken over een fantastisch team van gespecialiseerde deskundigen op het gebied van zonwering en shutterontwerp die u bij elke stap van het bestelproces kunnen helpen. Stuur uw foto’s naar ons ontwerpteam en wij geven op uw foto precies aan waar u moet meten om er zeker van te zijn dat uw zonwering perfect passen.

Als u niet zeker weet welke raamshutters het beste zijn voor u, kunnen we u ook advies geven over welk shutterontwerp het beste bij uw raam en bij uw wensen past. Een perfecte zonwering binnen, waar u zeker tevreden over zult zijn.

Tenslotte kunt u erop rekenen dat elke bestelling door een van onze medewerkers wordt gecontroleerd voordat deze wordt doorgestuurd naar de fabriek. U kunt uw zonwering dus met een gerust hart bestellen.

Onze shutterdeskundigen controleren alles en nemen contact met u op om uw bestelling door te nemen. We laten niets aan het toeval over - we doen ons uiterste best om uw verwachtingen te overtreffen en we staan gedurende het hele proces voor u klaar om te zorgen dat dit lukt! Wij zijn u graag van dienst, zodat ook u kunt genieten van de ambiance zonwering die wij bieden.

We follow the highest standards set in europe for quality control as set out by the BBSA British Blinds Shutters Association.

For inspiration check out 101woonidea

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Gratis shutter monsters

Shutters Installation

Easy to install
shutter guides

Installatie instructies

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Snell Offerte

Shutters galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Shutter galerij

Zelf installatie

Lees de ervaringen
van klanten voor
ideeen en inspiratie

Klantinstallaties
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service