0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Shutters, Houten Jaloezieen & Tijdelijke Blinds

Eenvoudig meten bestellen installeren

Home Over ons FSC Shutters

Onze shutters en horizontale jaloezieën zijn gemaakt van hardhout

100% FSC gecertificeerd

Shutters and blinds direct  FSC certification leaves

Groot nieuws! Shutters and Blinds Direct is FSC-gecertificeerd!

Alle houten shutters die door Shutters and Blinds Direct worden verkocht, zijn 100% FSC gecertificeerd. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw houten shutters er niet alleen fantastisch uitzien, maar dat ze bovendien zijn gemaakt van hout dat voldoet aan de strikte regels van FSC.

FSC staat voor Forest Stewardship Council. Dit is een onafhankelijke niet-gouvernementele non-profitorganisatie die zich bezighoudt met het stimuleren van verantwoord bosbeheer. De FSC-certificering betekent dat de houten shutters worden gemaakt van hout dat volledig is gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de strikte gedragsregels en richtlijnen van FSC.

Wat betekent dit voor uw houten plantation shutters? Het betekent dat het hout waarvan uw shutters zijn gemaakt een door FSC goedgekeurde leveringsketen doorloopt. Onze fabriek heeft de volledige FSC-certificering behaald en dat betekent dat het hout op ethische wijze is verbouwd, dat het geen nadelige effecten heeft op het milieu en dat het legaal is gekapt. Er komt nog veel illegaal hout voor in de productieketen en daarom willen we onze klanten garanderen dat onze shutters worden gemaakt van het best beschikbare hout uit duurzame bronnen. Het is tegenwoordig erg in om te beweren dat je duurzaam werkt, maar deze beweringen hebben alleen betekenis als ze worden ondersteund door officiële certificering.

Wij waren de eerste leverancier van houten shutters in het Benelux dat plantation shutters  en horizontale jaloezieën verkocht die voor 100% van FSC-gecertificeerd hardhout zijn gemaakt.

Klik hier voor meer informatie over FSC en over wat dit inhoudt.

Klik hier om onze registratie en de bevestiging van onze FSC-certificering te bekijken.

Als u meer informatie wilt over onze FSC-gecertificeerde houten plantation shutters, kunt u contact met ons opnemen.

Directe prijsopgave

Bereken hier
gemakkelijk hoeveel
uw shutters of
blinds gaan kosten

Directe prijsopgave

Galerij

Bekijk onze mooie
shutter en blinds
galerij

Overzicht

Tljdelljke blinds

Heeft u tijdelijke
raambekleding nodig
klik dan hier

Tljdelljke blinds
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service