0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Dé Houten Jaloezieenspecialist in de Benelux

Opmaat gemaakt

Home Jaloezieën Ontwerpadvies In de dag of op de dag?

Advies voor blindontwerp

Regel 6 In de dag of op de dag?

De beslissing om uw blinds in de dag of op de dag te monteren kan ervoor zorgen dat uw blinds en de hele kamer er anders uitzien. In onze meethandleiding vindt u alle informatie die u nodig hebt om te bepalen wat de beste manier is om uw blinds te monteren. De manier van monteren wordt echter niet alleen bepaald door het soort raam, u kunt ook een bepaalde montage kiezen op basis van het ontwerp waar uw voorkeur naar uitgaat.

Bij schuiframen worden blinds meestal op de dag gemonteerd en bij ramen met een nis meestal in de dag, maar u kunt ook kiezen voor de montage die het beste bij uw inrichting past.

Als u bijvoorbeeld een raam hebt met een nis, met daarboven een heel lelijk stuk muur, dan kunt u uw blinds beter buiten de nis ophangen.  Op die manier wordt het lelijke stuk muur door de blind bedekt als u de blind sluit.

Een ander voordeel van deze manier van monteren is dat als de blind open is, de opgevouwen blind zich buiten de nis bevindt. De lamellen van de blind hangen dan niet voor het venster. Dit kan een goede oplossing zijn als u zo veel mogelijk licht door het venster binnen wilt laten.

Als vuistregel kunt u aanhouden dat als uw raam een nis heeft, u hier gebruik van moet maken en de blinds het beste in de dag kunt monteren. Op deze manier zijn de blinds mooi weggewerkt en steken ze niet uit in de kamer.

Neemt u vooral contact met ons op als u specifiek ontwerpadvies nodig hebt voordat u uw houten blinds bestelt.

Jaloezieen galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Jaloezieen galerij

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Monsters bestellen

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Wilt u een offete voor Jaloezieen

Installatie instructies

Jaloezieen Installatie instructies

Jaloezieen installeren
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service