0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Dé Houten Jaloezieenspecialist in de Benelux

Opmaat gemaakt

Home Jaloezieën

Houten- en aluminium jaloezieën

Verkrijgbaar in alle kleuren, vraag gratis kleurstalen aan.

Wij van Shutters and Blinds Direct introduceren met plezier onze nieuwe exclusieve serie houten of aluminium jaloezieën voor uw interieur. Deze professionele jaloezieën zijn normaal gesproken alleen te verkrijgen voor dealers en zakelijke klanten. Wij maken ze nu online beschikbaar voor iedereen. Eerlijke prijzen van de jaloezieen fabriek direct aan u, optimale zonwering voor in huis.

Stijlvol, eenvoudig en elegant Raambekleding

Geef uw ramen een nieuw uiterlijk met houten jaloezieen luxaflex of aluminium jaloezieën (blinds) van Shutters and Blinds Direct. Al onze houten blinds van hoge kwaliteit maken wij op maat. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende stijlen en kleuren. Van wit hout met een frisse, lichte uitstraling tot gebeitst hout in een warme walnootkleur, de jaloezieën van Shutters and Blinds Direct zorgen ervoor dat uw interieur die stijlvolle en elegante finishing touch krijgt die u zoekt. De perfecte zonwering voor in huis!

Jaloezieën voor u op maat gemaakt

NU TOT 50% KORTING

Shutters and Blinds Direct maakt alle houten raambekleding voor u helemaal op maat in eigen fabriek. Al onze jaloezieën komen met een houten bovenlijst en de kleur van het onderpaneel matcht precies met de door u gekozen kleur.

Personaliseer uw jaloezieën met luxe ladderbanden– dit is zelfs mogelijk in onze drie jaloezieen collecties – om een nog stijlvollere uitstraling te creëren. Met een houten of metalen tuimelstok of trekkoord maakt u de jaloezieën - en daarmee uw kamer - helemaal af.

Shutters and Blinds Direct biedt u professionele jaloezieën tegen een eerlijke consumentenprijs.

Vier prachtige Collecties - Hout en Aluminium

Onze drie reeksen hout jaloezieën zijn allemaal vervaardigd uit hetzelfde houtsoort te weten, Basswood ofwel Lindenhout. Het verschil in de reeksen zit hem in de prijs, houtkwaliteit, houtnerf diepte, kleur, beitskeuze, keuze uit diverse bovenlijsten en mechanismen.

Bij al onze jaloezieën heeft u de keuze voor plaatsing in de dag of op de dag, aan welke zijde u het trekkoord of tuimelstok wenst en wat voor kleur band of koord u wenst. U kunt uw jaloezie geheel naar uw persoonlijke wens samenstellen, met als finishing touch de afwerking met exclusieve diverse bandensoorten verkrijgbaar in 19mm, 25mm en 38 mm breedte in vele verscheidene kleuren die overeenkomen met de kleur van uw lamel of juist een contrasterend effect geven.

Voor voorbeelden verwijzen we naar onze fotogalerij al waar u een aantal variaties kunt bekijken echter dit is een beperkte weergave, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Welke collectie blinds u ook kiest, welke kleur u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat de fantastische houten jaloezieën van Blinds and Shutters Direct zelfs de saaiste ramen transformeren.

En dat voor een prijs die heel wat lager ligt dan u denkt...

SABD heeft kinderveiligheid hoog in het vaandel staan - Op zoek naar design inspiratie? gaan naar Fonds BKVB

Onze 4 Jaloezieën Collecties

Hout en Aluminium

Brighton Collection

Onze basiscollectie houten jaloezie tegen geweldige prijzen. Deze reeks is verkrijgbaar in zes kleuren met en zonder ladderband. Verkrijgbaar met 35 mm en 50 mm panelen. Prijzen al vanaf 41 euro ex BTW. Geleverd in de Benelux..        

Click here for more information on Brighton blinds

Burlington Collection

Een wat “luxere” uitvoering dan de Brighton Collectie hetgeen zich uit in meer opties en mogelijkheden. U kunt binnen de Burlington Collectie kiezen uit 5 verschillende reeksen met ieder zijn eigen aparte kenmerk. 

 • Essentials:  Biedt de keuze uit 50, 35 and 25mm lamellen.
 • The Gloss Look:  High gloss ofwel hoogglans afwerking.
 • Perfect Grains:  Zichtbare houtnerf door beitsafwerking.
 • Soft Grains:  Rijke kleurcollectie met zichtbare houtnerf. 
 • Shutter Look Alike: Het effect van houten shutters.  

 

Click her for more information on our  Burlington range

Vermont Collection

Een topcollectie van handgemaakte, basswood jaloezieën die de natuurlijke schoonheid weerspiegelt. Iedere lamel wordt handmatig geselecteerd om zo de perfecte kleurlijn te verkrijgen. Kies uit een van onderstaande 9 reeken

 • ClassicsRijkelijk afgewerkte basiskleuren
 • Colours: Pastelkleuren die een echte “designerlook”
 • Naturals:   Zichtbare diepe houtnerf, solide afgebeitst.
 • Rustics: Zacht antieke kleuren
 • Deep Grain: Een voelbaar diepe houtnerf 
 • Metalics: Trendy metallic kleuren
 • Distrested:   Aged woods for a drift wood type colour.
 • 35mm collection: Subtiele lammellen voor smallere ramen
 • Shutter Look Alike:  Het effect van houten shutters. 

 

Click her for more information on  Vermont Collection

Installatie instructies

Jaloezieen Installatie instructies

Jaloezieen installeren

Opmeten

Voor zelfinstallatie
meet u uw kozijn
zorgvuldig op

Meethandleiding

Jaloezieen galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Jaloezieen galerij

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Monsters bestellen

Zelf installatie

Lees de ervaringen
van klanten voor
ideeen en inspiratie

Klantinstallaties
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service