0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Eenvoudig meten    bestellen  •   installeren

zodat u ze zelf eenvoudig kunt installeren

Tips voor shutterontwerp

Regel 6 - Welke kleur wit?

shutter whit

Shutters and Blinds Direct biedt een uitgebreid assortiment witte standaard verfkleuren. Besteed niet te veel tijd aan het vinden van de perfecte witte kleur die het beste past bij uw interieur. Door de lichtval door de ramen verandert de precieze kleur van uw shutters afhankelijk van het weer buiten en de schaduwen die op de panelen vallen…

We bieden een groot aantal verschillende verfafwerkingen voor onze shutters. Daarnaast bieden we ook de optie van op maat gemengde kleuren, maar de meeste klanten van Shutters and Blinds Direct kiezen voor een verfafwerking uit ons standaard assortiment. De meeste klanten kiezen ervoor om hun shutters wit te laten verven en dit ziet u ook terug in ons assortiment shutterkleuren: de verschillende tinten wit, roomkleur en gebroken wit zijn het populairst.

Wij adviseren u echter om bij het kiezen van de juiste kleur niet al te veel tijd te besteden aan het vinden van precies de juiste kleur wit. Wij bieden onze klanten de ruimste keuze aan kleuren en u kunt uw shutters dan ook in verschillende kleuren wit bestellen. De verschillen tussen deze wittinten kunnen echter heel erg klein zijn als de shutters eenmaal zijn geïnstalleerd.

Een andere factor is dat de afwerking van uw shutters anders zal zijn dan de afwerking van uw raamkozijn en het omringende houtwerk. De afwerking van onze shutters is voortreffelijk en elk onderdeel van de shutter wordt grotendeels met de hand en met grote vakkundigheid afgewerkt. Het belangrijkste tijdens het beits- en verfproces is dat de shutters verschillende keren met beits of verf worden gespoten en met de hand worden gladgewreven om ervoor te zorgen dat de houten shutters zo glad mogelijk zijn afgewerkt. Hierdoor ziet u op de houten shutters geen sporen van kwasten zoals u op het kozijn of op eventueel ander houtwerk in de kamer wel ziet.

Welke kleur wit u ook kiest voor uw geverfde shutters, deze kleur wordt sterk beïnvloed door de zon en de hoeveelheid licht buiten. Afhankelijk van het moment van de dag, afhankelijk van of het buiten regent of zonnig is en afhankelijk van de schaduwen op uw shutterlamellen kan de kleur van uw shutters er steeds net iets anders uitzien.

Welke optie u ook kiest, alle shutters worden afgewerkt met hoogwaardige verf op polyurethaanbasis en ze worden gecoat met een lak die tegen uv-licht beschermt om ervoor te zorgen dat uw shutters worden beschermd tegen de uv-straling van de zon. Als u uw shutters schoonhoudt, dan blijven ze er jarenlang fantastisch uitzien, welke kleur wit u ook kiest!

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Snell Offerte

Opmeten

Voor zelfinstallatie
meet u uw kozijn
zorgvuldig op

Shutters opmeten

Shutters galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Shutter galerij

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Gratis shutter monsters

Shutters Installation

Easy to install
shutter guides

Installatie instructies

Zelf installatie

Lees de ervaringen
van klanten voor
ideeen en inspiratie

Klantinstallaties
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service