0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Eenvoudig meten    bestellen  •   installeren

zodat u ze zelf eenvoudig kunt installeren

Advies voor shutterontwerp

Regel 1 Bent u van plan uw shutterpanelen vaak te openen?

Bent u van plan uw shutterpanelen vaak te openen

De belangrijkste overweging voordat u uw shutters bestelt, is om te bedenken hoe vaak u de panelen daadwerkelijk denkt te openen in plaats van alleen de lamellen te openen of sluiten. Als u dat weet, kunt u beter bepalen welk shutterontwerp (dubbele hang, volledige hoogte met of zonder middenbalk en caféstijl) het beste bij uw interieur en uw ramen past en aan uw wensen voldoet.

Kijk eerst naar uw ramen en bedenk hoe u omgaat met de raambekleding die u nu hebt. Als u een blind hebt die bijna altijd gesloten is, vraag uzelf dan af waarom dat zo is. Als het uitzicht lelijk is of als u huis direct langs de weg staat waardoor er veel mensen voorbij uw raam lopen, wilt u dan plantation shutters die ervoor zijn gemaakt om de panelen meestal open te hebben? Waarschijnlijk niet.

Over het algemeen zijn shutters met veel panelen gemaakt om de panelen vaak open te hebben, weggeklapt van de ramen. Het nadeel van deze shutters is dat als u een ontwerp hebt met veel shutterpanelen en u de panelen dicht laat (met alleen de lamellen geopend zodat u er doorheen kunt kijken), u heel veel massief houten oppervlakken voor uw ramen hebt die het licht tegenhouden en de ramen een rommelig uiterlijk geven.

Als u de panelen meestal dicht laat, kunt u het ontwerp het beste eenvoudig houden. Als de shutters minder panelen hebben, wordt het raam minder geblokkeerd en hebt u een veel beter uitzicht tussen de horizontale lamellen door.

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Snell Offerte

Opmeten

Voor zelfinstallatie
meet u uw kozijn
zorgvuldig op

Shutters opmeten

Shutters galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Shutter galerij

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Gratis shutter monsters

Shutters Installation

Easy to install
shutter guides

Installatie instructies

Zelf installatie

Lees de ervaringen
van klanten voor
ideeen en inspiratie

Klantinstallaties
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service