0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Advies voor shutterontwerp

Regel 5 Denk in kleuren

Denk in kleuren -  shutters

Shutters kunnen er totaal anders uitzien afhankelijk van de kleur die u kiest. Kleur is zonder twijfel heel persoonlijk, meer nog dan elke andere ontwerpkeuze die u voor uw plantation shutters maakt. Hier zijn toch een aantal tips om u te helpen het beste shutterontwerp te kiezen!

Welke kleur zijn uw raamkozijnen, de plinten en eventueel ander houtwerk in uw kamer? Als u witte raamkozijnen hebt en u kiest voor shutters met een roomkleurige verfafwerking, dan lijkt het of de shutters verkleurd zijn door rookaanslag. Als u voor witte shutters kiest in combinatie met een eiken raamkozijn, dan kunnen de witte shutters de aandacht afleiden van de prachtige nerfstructuur van de raamkozijnen.

Ook de inrichting van uw kamer is van invloed. Als u bijvoorbeeld een gebeitste houten vloer hebt en een aantal gebeitste houten meubels, dan kunt u misschien beter niet kiezen voor gebeitste shutters in walnoot- of honingkleur: dit is te veel gebeitst hout in één kamer. In zo’n geval zijn geverfde shutters vaak subtieler en dragen ze bij aan de totale look van het interieur.

Maar shutters met de juiste kleur beits kunnen er ook fantastisch uitzien en de schoonheid van het hout benadrukken.

Wij adviseren u om bij het kiezen van het ontwerp van uw shutters de tijd te nemen om zo veel mogelijk informatie over shutters op onze website te lezen. Het perfecte ontwerp is niet alleen afhankelijk van de kleur - als u bijvoorbeeld de juiste kleur kiest in combinatie met te veel shutterpanelen, is het totale effect nog steeds niet mooi. 

McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service