0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Eenvoudig meten    bestellen  •   installeren

zodat u ze zelf eenvoudig kunt installeren

Tips voor shutterontwerp

Regel 8 Subtiele lamellen

Shutters kunnen worden geleverd met verschillende lamelbreedten. Shutters met smalle lamellen van 63 mm passen goed bij kleinere ramen, terwijl shutters met lamellen van 89 mm zorgen voor een moderne look.

Shutters and Blinds Directs biedt de keuze uit vier verschillende lamelbreedten voor uw shutters. U kunt kiezen uit plantation shutters met lamellen van 64 mm, 76 mm, 89 mm of extra brede lamellen van 114 mm. Ook voor de lamelbreedte geldt, net als voor alle andere ontwerpkeuzes: er is geen beste keuze, het is een kwestie van smaak. Welke lamelbreedte het beste past bij uw shutters hangt uiteindelijk af van de breedte die u het beste vindt passen bij uw raam en bij het interieur van uw huis.

Lamellen van 63 mm zijn bij ons het populairst. De meeste klanten vinden dat hun shutters zo het meeste op plantation shutters lijken, zonder dat ze te opvallend zijn (dit kan het geval zijn als lamellen van 89 mm in de verkeerde context worden gebruikt). Als u uw kamer echter een moderner uiterlijk wilt geven, dan kunnen lamellen van 89 mm ervoor zorgen dat uw raam er strakker en rustiger uitziet.

De lamellen van al onze shutters overlappen elkaar met 25 mm. Dit betekent dat als de lamellen gesloten zijn, ze elkaar ruimschoots overlappen en er geen licht tussen de lamellen door schijnt. Een ander voordeel is dat als de panelen zijn gesloten, u de lamellen licht kunt kantelen zodat u voldoende privacy hebt, want voorbijgangers kunnen niet over de lamellen heen of onder de lamellen doorkijken. Tegelijkertijd komt er nog steeds voldoende licht door de lamellen, zonder dat u uw privacy hoeft op te geven.

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Snell Offerte

Opmeten

Voor zelfinstallatie
meet u uw kozijn
zorgvuldig op

Shutters opmeten

Shutters galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Shutter galerij

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Gratis shutter monsters

Shutters Installation

Easy to install
shutter guides

Installatie instructies

Zelf installatie

Lees de ervaringen
van klanten voor
ideeen en inspiratie

Klantinstallaties
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service