0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Eenvoudig meten    bestellen  •   installeren

zodat u ze zelf eenvoudig kunt installeren

Tips voor shutterontwerp

Regel 7 Zijn deze shutters uit hetzelfde hout gesneden?

poplar en  elm shutters - shutters direct

Elm Cherry = Iepenhout kers
Poplar Cherry = Tulpenboomhout kers

Wij leveren shutters die zijn gemaakt van hoogwaardig hardhout: tulpenboomhout en iepenhout. Shutters van tulpenboomhout hebben een subtielere, minder uitgesproken nerfstructuur, terwijl shutters van iepenhout net als eiken een opvallender, meer uitgesproken, diepe nerfstructuur hebben…

We willen onze klanten zo veel mogelijk keuze bieden en op basis van onze filosofie leveren we onze shutters in twee soorten hoogwaardig hardhout. Tulpenboomhout en iepenhout zijn beide van dezelfde kwaliteit, maar hebben een andere nerfstructuur die zorgt voor een heel verschillend effect, zeker voor gebeitste shutters.

Waar mogelijk maken we gebruik van materialen uit duurzame bronnen. In tegenstelling tot andere shutters die u in advertenties ziet, worden onze producten exclusief ontworpen en gemaakt voor Shutters and Blinds Direct. Wij zijn een van de meest vooraanstaande shutterleveranciers in de Benelux en wij hebben verschillende houtsoorten getest om te zien welke houtsoort het sterkst, het duurzaamst en het mooist is.

De meeste shutters die wij verkopen zijn gemaakt van tulpenboomhout. Dit heeft ermee te maken dat de meeste klanten kiezen voor een verfafwerking; tulpenboomhout heeft een gladde nerfstructuur die zorgt voor een prachtige afwerking als het hout wordt geverfd. Tulpenboomhout is de afgelopen jaren duurder geworden, maar we blijven dit hardhout gebruiken omdat wij uit ervaring weten dat dit het sterkste, meest duurzame materiaal is voor shutters. Wij veranderen het materiaal waar onze shutters van zijn gemaakt niet enkel en alleen omdat er goedkopere houtsoorten op de markt zijn, iets wat andere bedrijven wel doen.

Voor houtsoorten geldt hetzelfde als voor alle andere opties die we onze klanten bieden: het is een kwestie van smaak. Er is geen verschil in kwaliteit of duurzaamheid, het is maar net wat de klant mooier vindt. Iepenhout heeft een diepere nerfstructuur en de beits dringt hierin door. De kleurschakeringen worden hierdoor donkerder, ongeacht de beits die u hebt gekozen. Iepenhouten shutters zien er fantastisch uit als ze bij uw interieur passen. Tulpenboomhout heeft een lichtere nerfstructuur en daardoor zijn de kleurvariaties in de beits minder opvallend.

U kunt het beste een monster in beide houtsoorten bestellen van de kleur die u mooi vindt. Zo krijgt u een veel duidelijker beeld van welk hout het beste is voor uw shutters. Welke houtsoort u ook kiest, wij garanderen dat uw shutters er fantastisch uit zullen zien!

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Snell Offerte

Opmeten

Voor zelfinstallatie
meet u uw kozijn
zorgvuldig op

Shutters opmeten

Shutters galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Shutter galerij

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Gratis shutter monsters

Shutters Installation

Easy to install
shutter guides

Installatie instructies

Zelf installatie

Lees de ervaringen
van klanten voor
ideeen en inspiratie

Klantinstallaties
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service