0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Eenvoudig meten    bestellen  •   installeren

zodat u ze zelf eenvoudig kunt installeren

Naam shutter:
Shutter 1
Nieuwe shutter toevoegen
HULP!

We hebben geprobeerd om de bestelprocedure voor uw houten shutters zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. Als u niet weet hoe u verder moet gaan en u hebt nog niet alle informatie in onze meethandleiding voor shutters gelezen, doet u dit dan alsnog, want hier vindt u veel nuttige adviezen en voorbeelden om u te helpen uw shutters goed op te meten. We hebben daarnaast een aparte ontwerphandleiding voor shutters met veel handige aanwijzingen en tips.

Als u echter tegen problemen aanloopt bij het bestellen van uw shutters of als u specifiek advies nodig heeft over de bestelprocedure, dan staan wij voor u klaar.

Als u de meethandleiding hebt gelezen en nog steeds problemen hebt:
Bel ons op 0031 165 392 066 of e-mail help@shuttersandblindsdirect.nl

Als u al bent begonnen met het bestellen van uw shutters via Shutters and Blinds Direct, dan kunnen wij u het beste helpen als wij precies kunnen zien wat u op uw scherm ziet. Hiervoor moet u zich registreren zodat uw bestelling wordt opgeslagen in ons systeem en wij u beter kunnen helpen. Als u zich registreert, bent u op geen enkele wijze verplicht om bij ons te bestellen, het is gewoon een manier voor ons om precies te kunnen zien wat u op uw scherm ziet.

Vergeet niet dat, voor uw gemoedsrust, alle bestellingen door een deskundige worden gecontroleerd om te kijken of ze kloppen voordat ze worden ingevoerd in het productieproces.

Registreren

McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service