0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Dé Houten Jaloezieenspecialist in de Benelux

Opmaat gemaakt

Advies voor blindontwerp

Regel 5 Waar moet het bedieningssysteem komen?

Al onze houten blinds en blinds met houteffect worden op maat gemaakt; het zijn geen blinds met standaardafmetingen die op maat worden gesneden. Dit betekent dat u, in de Burlington collectie, bij uw bestelling kunt aangeven waar het bedieningssysteem van de blinds moet komen.

Als u houten blinds bestelt voor een erker waarbij de blinds in de erker dicht tegen elkaar komen te hangen, dan kunt u beide bedieningssystemen het beste allebei aan dezelfde kant laten plaatsen. Plaats bijvoorbeeld op de blind aan de linkerkant beide bedieningssystemen aan de linkerkant. Plaats op de middelste blind in de erker beide bedieningssystemen aan de rechterkant en plaats op de laatste blind, aan de rechterkant van de erker, beide bedieningssystemen aan de rechterkant.

Op deze manier hangen er niet allerlei touwen en stangen voor het venster als u de blinds open hebt.

Zorg er altijd voor dat de bedieningssystemen op een logische plaats zitten. Als de rechterkant voor u de meest logische kant is om de houten blinds te openen, plaats daar dan het bedieningssysteem. U doet uw blinds dagelijks open en dicht, dus zorg ervoor dat u bijvoorbeeld niet over een grote bank heen hoeft te reiken om de lamellen van de blinds te openen. Maak het uzelf gemakkelijk en zorg ervoor dat u gemakkelijk bij de bedieningssystemen van de blinds kunt en dat u ze eenvoudig kunt bedienen.

Jaloezieen galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Jaloezieen galerij

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Monsters bestellen

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Wilt u een offete voor Jaloezieen

Installatie instructies

Jaloezieen Installatie instructies

Jaloezieen installeren
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service