0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Dé Houten Jaloezieenspecialist in de Benelux

Opmaat gemaakt

Advies voor blindontwerp

Regel 3 Band of touw?

Jaloezieen Band Kleur

Wij bieden een groot aantal verschillende ontwerpopties voor uw blinds. Eén van deze mogelijkheden is de keuze tussen dunne touwtjes of brede banden, afhankelijk van het type blind dat u kiest.

Bij het kiezen van de beste optie voor uw kamer, moet u rekening houden met hoe belangrijk het uitzicht voor u is als u de blinds gesloten hebt en u door de lamellen kijkt. Als uw raam heel druk is met veel randen of glas-in-loodramen, dan kunnen blinds met banden te druk zijn, omdat ze nog een verticale visuele lijn in uw zicht creëren. Als uw raam echter een groot glasoppervlak heeft en weinig randen of als u de lamellen van uw blinds maar een klein stukje open hebt (in een hoek van 90 graden, zodat u niet direct door de lamellen kijkt), dan zien banden er prima uit.

Banden kunnen ook zorgen voor een mooi visueel contrast met de kleur van de lamellen van uw blinds. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de witte Malibu blinds met lamellen van 50 mm, met zwarte of chocoladebruine banden – dit ziet er fantastisch uit en de banden kunnen als accentkleur worden gebruikt om deze specifieke kleur in uw kamer te herhalen. Wilt u blinds met een minder opvallend effect, maar net zo mooi, dat kunt u kiezen voor een bandkleur die een tint lichter of donkerder is dan de kleur van de houten blinds, bijvoorbeeld wit met een crèmekleurige band.

De andere optie, als u liever een eenvoudige look hebt, is een gewoon touw. Het touw is heel dun en valt nauwelijks op. Hierdoor hebt u een vrijwel ononderbroken uitzicht als u door de lamellen kijkt.

Als u ons een foto van uw raam stuurt, kunnen wij u helpen om de ontwerpoptie te kiezen die het beste past bij uw houten blinds. Wij helpen u graag verder.

Jaloezieen galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Jaloezieen galerij

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Monsters bestellen

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Wilt u een offete voor Jaloezieen

Installatie instructies

Jaloezieen Installatie instructies

Jaloezieen installeren
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service