0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Dé Houten Jaloezieenspecialist in de Benelux

Opmaat gemaakt

Home Jaloezieën Ontwerpadvies Afwerking of kleur

Advies voor Jaloezieenontwerp

Regel 2 Gebeitste of geschilderde Jaloezieën?

Bij Shutters and Blinds Direct willen we al onze klanten een ruime keuze geven voor wat betreft de afwerking van hun blinds. Daarom bieden we een breed assortiment verschillende verf- en beitsafwerkingen.

Welke kleur het beste bij u past, is heel erg afhankelijk van de stijl van uw inrichting en het effect dat u met uw nieuwe houten blinds wilt bereiken.

Als vuistregel kunt u aanhouden dat lichtere kleuren (beide wittinten en lichtere gebeitste blinds) de kamer lichter maken, terwijl donkere kleuren meestal meer licht absorberen. Kijk nog eens goed rond in uw kamer en probeer u voor te stellen wat het effect is als u bijvoorbeeld een blind in een donkere houtkleur voor uw raam plaatst. Als u veel grote of donkere meubels hebt, kan een houten Jaloezieën in een donkere beitskleur te veel zijn, waardoor de kamer overvol lijkt. U kunt de kamer echter lichter maken door te kiezen voor een geverfde witte blind, want witte blinds trekken het licht aan.

Als u een donker gebeitste houten vloer hebt, moet u daar ook rekening mee houden. De vloer is, net als het raam, een prominent onderdeel van de kamer. Een donker gebeitste vloer in combinatie met donker gebeitste blinds kan dus te veel zijn in één kamer.

Houd ten slotte rekening met de positie van het raam. Een raam dat op het noorden uitkijkt, krijgt minder licht. U kunt de kamer een stuk lichter maken met behulp van een witte houten blind.

Als u specifieke hulp of advies nodig hebt en u met een van onze medewerkers wilt spreken, neem dan contact met ons op via 0031 165 392 066 of stuur ons een e-mail.

Jaloezieen galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Jaloezieen galerij

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Monsters bestellen

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Wilt u een offete voor Jaloezieen

Installatie instructies

Jaloezieen Installatie instructies

Jaloezieen installeren
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service