0031 165 392 066 Speciale aanbiedingen Login

Winkelwagen

Dé Houten Jaloezieenspecialist in de Benelux

Opmaat gemaakt

Meetinstructies voor raamdecoratie in de nis

Als u de houten raamdecoratie  in de dag wilt monteren, moet het raam een nis of bepaalde diepte hebben. Klik hier voor meer informatie over wat we onder een nis of bepaalde diepte verstaan.

  1. Gebruik een stalen meetlint. Deze zijn betrouwbaarder dan een meetlint van stof of plastic.
  2. Let op obstakels die de blind zouden kunnen blokkeren, zoals handgrepen, een telefoonstopcontact of kabels.
  3. Meet de breedte van het raam op twee of drie verschillende plaatsen. Houd er rekening mee dat maar weinig ramen precies recht zijn. Meestal wijken de afmetingen aan de bovenkant en de onderkant enigszins van elkaar af. Vul bij het bestellen de SMALSTE maat in.
  4. Meet vervolgens de hoogte van het raam. Net als bij de breedte is het aan te raden om de hoogte op verschillende plaatsen te meten om zo te bepaalde wat de langste maat is. Vul bij het bestellen deze langste maat in.
  5. Meet alle ramen waarvoor u blinds wilt bestellen, ook als ze dezelfde afmetingen lijken te hebben.

Als u raamdecoratie bestelt op onze site, dan kunt u kiezen of u de blinds wilt bestellen volgens de afmetingen van de nis of volgens de afmetingen van de blind.

Als u blinds bestelt volgens de afmetingen van de NIS, dan trekken we 12 mm af van de totale breedte die u aan ons doorgeeft. Dit om ervoor te zorgen dat u de blind kunt openen en sluiten zonder dat deze tegen de muur aan de zijkanten schuurt.

Als u liever blinds bestelt volgens de AFMETINGEN VAN DE BLIND, geef ons dan de precieze afmetingen van de blind door. We gebruiken dan de exacte afmetingen die u aan ons doorgeeft. Dit kan een goede meetmethode zijn als u een raam met een nis hebt met bepaalde obstakels, bijvoorbeeld als er een ophangsysteem voor schilderijen in de nis is gemonteerd.

Klik op de afbeelding hieronder om deze te vergroten

Blinds recessed illustration

Snelle offerte

Voor een snelle
offerte klikt
u hier

Wilt u een offete voor Jaloezieen

Gratis monsters

Vraag hier
uw gratis
monsters aan

Monsters bestellen

Jaloezieen galerij

Hier vindt u een
overzicht van
onze producten

Jaloezieen galerij

Zelf installatie

Lees de ervaringen
van klanten voor
ideeen en inspiratie

Klantinstallaties
McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting
Shutters Blinds Tijdelijke blinds
Installatie Service